Известие

Collapse
No announcement yet.

Идея за стикери на раздел Алфа 145/146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Идея за стикери на раздел Алфа 145/146

Имам си на идея да направя стикери конкретно за моделите 145/146, ако има достатъчно желаещи може да се задвижи проекта и да се изпълни Споделяйте мнения... Давам примерни за 145, ако има желание за 146 ще направя

П. П. Естествено надписа може и да е бял и стикера да е на транспортно фолио ( само очертанията )
    Attached Files
    Last edited by error145; d.m.y г., 23:07.
    sigpicALFA ROMEO 145 1.9 трактор '99

Това някъде по автомобила ли се лепи? Много голямо изглежда ...
    Only the best is good enough!
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD 16v '03
    ex: Alfa Romeo 146ti '99

Comment

ами може на страничното стъкло и не мисля да е много голям. като широчина мисля да е колкото тези на КАРБ

Comment

Трябва да се види как горе-долу ще изглежда на станичните стъкла. На мен идеята ми допада.
        sigpicAlfa Romeo 145 Junior 1.4 TS 103hp

Comment

Дай да видим как изглежда 146
          Аз имам лепенка на КАРБ, та това трябва да ми хареса повече, за да я заменя Но като цяло идеята ми харесва, даже вариантът с nick-а повече ми допада.
          Only the best is good enough!
          Alfa Romeo 156 1.9 JTD 16v '03
          ex: Alfa Romeo 146ti '99

Comment

ами за 146 ще се постарая днес или утре да го направя и ще сложа снимки иначе аз сигурно ще си направя и на някоя от срещите ще може да се види как стои. Иначе за сега събирам мнения. Дали да е само с КАРБ или да е КАРБ + ника

Comment

Първоначално публикувано от error145 Покажи съобщение
              ами за 146 ще се постарая днес или утре да го направя и ще сложа снимки иначе аз сигурно ще си направя и на някоя от срещите ще може да се види как стои. Иначе за сега събирам мнения. Дали да е само с КАРБ или да е КАРБ + ника
              Имаш желание колега това е хубаво,но нямаш право да използваш името на КАРБ както и адреса на форума в собстван проект без да е официално одобрен от Клуба.
              Иначе ще те нахокат и насолят яко.
              Иначе картинката ми допадна но нека да има и контур на гуми,че така все едно лети в нищото.
              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                Имаш желание колега това е хубаво,но нямаш право да използваш името на КАРБ както и адреса на форума в собстван проект без да е официално одобрен от Клуба.
                Иначе картинката ми допадна но нека да има и контур на гуми,че така все едно лети в нищото.
                А към кого да се обърна? Все пак, ако се прави нещо, да го направя като хората иначе ще направя и вариант с гуми

Comment

Колеги, с риск да ме нахокате, ама идеята ми изглежда пълен абсурд!
                  Всеки един стикер има няколко функции:
                  Да дава информация за автомобила, да закрива дупки по купето, да пречи на видимостта, да си играеме с нещо, да...
                  Имаме и форумни и клубни стикери.
                  Една кола си личи поне от 500 метра, какъв модел е.
                  Стикера, който предлагате е просто идиотски, по първата функция, посочена по-горе!
                  За останалите функции съм съгласен!
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Никой няма да те хока. Това е форум все пак и всеки има право да изрази своето мнение На мен идеята ми допада, ако някой не иска ОК. Ще я пробвам на мойта кола и ако на някой му допадне ще направя...
                    П. П. Скоро ще кача и примера за 146.

Comment

Напълно подкрепям mordohy. Мисля, че колата ще бъде за селски тунинг с тази лепенка. Малко като голф ще е. И си припомни отново поста на MUROMAN

Comment

Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
                        Напълно подкрепям mordohy. Мисля, че колата ще бъде за селски тунинг с тази лепенка. Малко като голф ще е. И си припомни отново поста на MUROMAN
                        Това нарочно не го споменах, защото на MUROMAH, просто няма какво да му кажеш. Прав си е от всякъде!
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Това е поста на MUROMAN. Доколкото разбирам картинката му допада. Или аз нещо Колеги благодаря все пак за мненията, всеки си има право на избор. А и не виждам какво му е селското на това, ноо... Въпрос на вкус. Ако всичко е премерено в колата, защо пък да не стои добре.

Comment

Първоначално публикувано от error145 Покажи съобщение
                            Това е поста на MUROMAN. Доколкото разбирам картинката му допада. Или аз нещо Колеги благодаря все пак за мненията, всеки си има право на избор. А и не виждам какво му е селското на това, ноо... Въпрос на вкус. Ако всичко е премерено в колата, защо пък да не стои добре.
                            това е то
                            нямаш право да използваш името на КАРБ както и адреса на форума в собстван проект без да е официално одобрен от Клуба.

Comment

Working...
                            X